Hvalpe fra min kennel

Når du køber hvalp hos mig, får du et dejligt nyt familiemedlem, der er både chippet, vaccineret og sundhedstjekket hos dyrlægen med tilhørende sundhedsbog og DKK stambog.

Før i tiden skulle man give ormekur inden hvalpene forlader moren. Grundet en ny EU-ordning er dette ikke længere muligt. Jeg holder til gengæld øje med hvalpene i den tid de er hos mig, og hvis der registreres orme i afføringen må jeg via dyrlægen give en kur.

Udover at være opvokset i stuen hos os, har den lille hvalp i tiden hos mig været udsat for forskellige stimulanser:

Nervesystemet

Den vil i alderen 3-16 dage have gennemført nogle neulogiske øvelser med The Bio Sensor Program (også kaldet The Super Dog Program) udviklet af Dr Carmen Battaglio. Programmet er med til at stimulere og styrke dens nervesystem på forskellige måder. Det giver bedre hjerterytme, stærkere hjerteslag, større stresstolerance, bedre modstandsdygtighed overfor sygdomme og i særdeleshed gøre hunden mere nysgerrig. Vil du se, hvordan det fungerer, har min datter lavet en kort video, hvor jeg gennemfører træningen på én af mine hvalpe.

Lyde

Fra 3 ugers alderen, hvor hørelsen kommer vil den dagligt i ca 30 min. bliver udsat for lyde som tordenvejr, støvsuger, vaskemaskine, TV, radio, fyrværkeri, div. elektriske redskaber fra køkkenet og værktøjskassen samt komme i pool fyldt med bolde. Det gennemføres enten mens den spiser eller er i leg med sine søskende.

Motorik

Når hvalpen er stor nok vil den i legegården udenfor blive udsat for forhindringsbanen hver dag og i få minutter afhængigt af vejret. Der er tale om forhindringer, der alle er med til at styrke nysgerrigheden, muskulaturen og balancen. På banen vil der være forskellige underlag og vægge; vådt, knitrende, jern, træ, bevægelige genstande samt lyde fra hængende dåser som hvalpen skal forcere. 

Køretur

I alderen 5-8 uger vil hvalpen også komme med ud på små daglige køreture sammen med sine søskende og sin mor. Det garanterer ikke, at den ikke bliver køresyg når du henter den, men den vil have oplevet motorens brummen, bildørens smækken, sving og opbremsning, hvilket er med til igen at stimulere hvalpens sanser og ikke mindst gøre din køretur herfra lidt lettere. 

Dig og din familie

Jeg vil selvfølgelig også gerne vide lidt om dig, så jeg sikrer mig, at min hvalp kommer til et hjem, der vil tage sig godt af den. Jeg vil derfor rigtig gerne møde dig og din familie i løbet af barselstiden. Vi aftaler nærmere hvornår og hvor ofte😉

Overtagelse

Hvalpen forlader vores hjem fra den er 8 uger og medbringer en hvalpepakke med diverse fornødenheder, bamse og ønsket om et godt og oplevelsesrigt liv hos dig og din familie.

Del siden